Der er åbent i de nye lokaler på hverdage fra kl. 10 til 16.
Der er åbent i de nye lokaler på hverdage fra kl. 10 til 16.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

”En Værdig Afsked” har fået fast base

Bedemandsforretningen “En Værdig Afsked” har hidtil udelukkende haft virksomhed over nettet og ved hjemmebesøg, men det betyder også noget at have et ansigt udadtil fra en fast adresse. Derfor er Hvidovres nyeste bedemand netop flyttet ind i lokalet på Hvidovrevej 156. 
- Vi tilbyder stadig den gode samtale i hjemmet, men der kan være forhold, hvor man helst vil mødes uden for hjemmet, og det kan vi så tilbyde nu, siger bedemand Henning Vinløv-Hansen, der ejer bedemandsforretningen “En Værdig Afsked” sammen med Jeanette Reinholdt.

De er begge Hvidovreborgere og har boet det meste af deres liv i Hvidovre. De værdsætter derfor også, at arbejdslivet nu er lidt mere adskilt fra privatlivet.

- Det er da også meget rart, at have et sted hvor man arbejder og et sted hvor man har fri. Men først og fremmest betragter vi forretningen her som vores visitkort udadtil siger, Henning Vinløv-Hansen.

Jeanette Reinholdt tilføjer, at de begge lægger vægt på, at forretningen er åben og imødekommende: - Man er altid velkommen til at kigge forbi og stille spørgsmål, siger hun.

“En Værdig Afsked” har åbent fra kl. 10-16 fra mandag til fredag eller efter aftale. Den hidtidige praksis med hjemmebesøg og aftaler via “En Værdig Afskeds” hjemmeside fastholdes naturligvis. Ligeledes understreger indehaverne, at de fortsat gerne kører uden for Hvidovre.   

Publiceret: 10. Januar 2017 08:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hvidovre Avis

ANNONCER
Se flere